Aukje Postma

Toen ik in aanraking kwam met mensen waarbij de communicatie niet meer zo vanzelfsprekend is, was dit mijn motivatie om Logopedie te gaan studeren.

Naast mijn all round opleiding heb ik mij verder gespecialiceerd in stotteren en broddelen.

 

Fedda Rozendal

Als logopedist heb ik veel ervaring in het behandelen van kinderen met een spraak-taalprobleem. Daarnaast heb ik lang gewerkt met mensen dien probleme hebben met de spraak en taal en het slikken als gevolg van een beroerte/hersenbloeding  in het ziekenhuis en verpleeghuis. 

Deze kennis gebruik ik ook in de vrije vestiging om mensen met deze klachten te onderzoeken en te behandelen

"Communicatie is een levensbehoefte"
KP20logo-290x300
logo_NVLF

Contact

Logopedie Burgum
Prins Bernhardstraat 1a 206
9251 GJ Burgum
Tel: 0511 – 646 541
Email: info@logopedieburgum.nl 

© 2018 All rights reserved​

Foto majella