Kosten en vergoedingen

Basisvergoeding
Logopedie valt onder de basisvergoeding van de zorgverzekering. De kosten worden door de zorgverzekeraar vergoed wanneer er sprake is van een paramedische diagnose. Een verwijsbrief van een huisarts of specialist is daarom noodzakelijk. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten. Dit betekent dat de kosten voor logopedie voor jou (na aftrek eigen risico) en je kind volledig worden vergoed. Je ontvangt van ons geen rekening, maar we declareren rechtstreeks bij jouw zorgverzekering. Bij vragen kunt je de voorwaarden nalezen van jouw zorgverzekeraar of rechtstreeks contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Jouw zorgverzekeraar vergoedt echter niet alle kosten
Een overleg met derden (zoals leerkrachten) en verslaglegging aan derden (bijv. school) wordt door geen van de verzekeraars vergoed. Indien je ons vraagt om een verslag voor derden te maken of met derden te overleggen, brengen wij de kosten hiervan bij jou in rekening.

Door tijdig je afspraak af te zeggen of verplaatsen voorkom je onnodige extra kosten
De gemaakte afspraak kun je afzeggen of verplaatsen, dit dien je echter minimaal 24 uur van tevoren te doen. Als je niet tijdig afzegt, ontvang je een verzuimnota. Deze kan niet worden ingediend bij je zorgverzekeraar.

Uitzonderingen
Er zijn natuurlijk altijd omstandigheden denkbaar waarbij er sprake is van een overmacht situatie waardoor je niet verschenen bent. Neem daarom altijd z.s.m. contact met ons op met vermelding van deze reden.

KP20logo-290x300
logo_NVLF

Contact

Logopedie Burgum
Prins Bernhardstraat 1a 206
9251 GJ Burgum
Tel: 0511 – 46 45 41
Email: info@logopedieburgum.nl 

© 2018 All rights reserved​

Majella Fotografie & Webstyling